Feestelijke borrel, zakelijke bijeenkomst, herdenken of koken Aan de Donge?  Klik hier voor meer informatie 

Coachingsruimte huren in Dongen

Vind de juiste ruimte voor je coachingsgesprek

Coachen bij BusinessPoint Dongen aan de Lage Ham draait om samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving. Je vindt bij ons de perfecte ruimte(s) voor iedere bijeenkomst, wat het doel ervan dan ook mag zijn. Een discrete meeting of een creatieve brainstorm-sessie? Voor een individu of een groep? Jij mag het zeggen, wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor je is verzorgd.

Waarom coaching bij BusinessPoint Dongen?

Unieke coachingsruimte flexibel te huur
chalkboard-teacher Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Professionele coachingruimte
Ideaal voor 1-op-1 coaching
pencil Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Onbeperkt te reserveren
Via onze digitale agenda
coffee Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Inclusief koffie, thee en water
Voor jou en jouw gast
Vraag een rondleiding aan

Sfeervolle coachingruimte in Dongen

Als coach heb je regelmatig te maken met het vinden van de juiste omgeving. Thuis of in de horeca is niet altijd optimaal. Een eigen privé kantoor is niet nodig. Maak dan gebruik van de coachoplossing die BusinessPoint je biedt. Je hebt alle dagen van de week de beschikking over een coachingruimte. Reserveren doe je online en maak je gebruik van een reservering per sessie of een coach-abonnement. Met een abonnement kun je voor slechts € 137,50 per maand onbeperkt gebruik maken van de coachingruimte.

Koffie / thee? Is geregeld en inclusief!  Ook de afhandeling van de post behoort tot de mogelijkheden. Voor een meerprijs wordt de post in je persoonlijke locker gedeponeerd en is jouw coachbedrijf op het adres van het BusinessPoint ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Parkeren? Altijd gratis én voor de deur!

Coaching+Flex

€ 145,00

 • Professionele coachingruimte
 • Professionele werkplek met zit-sta bureau
 • Persoonlijk beeldscherm (+ € 15,- pm)
 • Onbeperkt (24/7) gebruik
 • Gratis gebruik van een spreekkamer
 • Gescheiden bel-zone
 • Flexibel kwartaalcontract
 • Hih speed WIFI
 • Koffie, thee en water inbegrepen
 • Persoonlijke locker
 • Geen bijkomende kosten
 • Zakelijk KvK postadres
 • Postservice (meerprijs)
 • Scanservice (meerprijs)
 • Flex 24/7 (€ 55,- meerprijs)

Coaching per sessie

€ 32,50

 • Professionele coachingruimte
 • Per sessie van 2 uur te reserveren
 • High speed WIFI
 • Koffie, thee en water inbegrepen
 • Persoonlijke locker
 • Zakelijk postadres

Coachen en er even tussenuit?

Coach je in het BusinessPoint dan bieden wij jou ook de ecologische verbindingszone in “onze achtertuin”. Deze Dongense parel heeft een lengte van 6 kilometer en loopt van ’s-Gravenmoer, langs prachtige natuur, naar de andere kant van Dongen. Bijzonder is het dat langs de ecologische verbindingszone wandel- en fietspaden zijn aangelegd. De fietspaden sluiten prachtig aan op het fietsnetwerk in de omgeving. Deze mooie en inspirerende omgeving is een aanrader voor coachgesprekken.

Lunch of diner? Vitaal, vers en verrassend lekker!

Zojuist een frisse neus gehaald? Schuif na terugkomst van een wandeling eens aan in ons Petit Café en geniet van een uitgebalanceerde en vitale lunch die bijdraagt aan je energieniveau. Steeds meer mensen zijn hier bewust mee bezig. Hun eetpatroon moet passen binnen hun leefstijl, waarin zij zich de hele dag fit en vitaal willen voelen. Maar eten moet ook lekker zijn, door het gebruik vn verse producten en het creëren van verrassende smaakcombinaties. Beleving dus. Precies zoals onze chef daar ook over denkt! En die topprestatie levert hij maar al te graag voor jou en jouw gasten! Geniet van ons aanbod en ervaar het Petit Café.

Wat zeggen onze klanten?

 • "De Finance & Control collega’s van het Amphia Ziekenhuis hebben een superleuke Tapas workshop en borrel gehad op de mooie en inspirerende locatie Aan de Donge te Dongen. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen door Sjors en zijn team. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer zijn we ijverig met potten en pannen en met gevaar voor eigen leven 😊 met vlijmscherpe messen in de weer geweest. Nog nooit ook zoveel keukenspullen bij elkaar gezien. Je kon het zo gek niet bedenken of Sjors had het gevraagde keukenhulpmiddel voorhanden. Tussen de kookbeurten door hadden we zelf nog een (papieren) pub quiz georganiseerd en konden we genieten van onze eigen gemaakte gerechtjes. Alle ingrediënten die we mochten gebruiken waren “vers van de pers”. De begeleiding van Sjors daarbij was top, geen vraag was hem teveel! Mocht je op zoek zijn naar een leuk (afdelings)uitje dan is dit echt een aanrader! Collega’s Finance & Control / Amphia Ziekenhuis"
 • "Voor een OR-bijeenkomst hebben we gebruik gemaakt van deze locatie en we waren zeer tevreden. We werden hartelijk ontvangen in het moderne horecaverblijf, waar we direct de wensen voor die dag nogmaals doorspraken. De vergaderruimte was ingericht met de juiste opstelling en alle benodigde faciliteiten. Zo hadden we onder andere een flatscreen, schrijfmateriaal en uitstekende wifi tot onze beschikking. In Brabant mag natuurlijk een lekker worstenbroodje bij de koffie niet ontbreken. De broodjes werden op de afgesproken tijd geserveerd en waren heerlijk warm. Koffie, thee en frisdrank was de hele dag door onbeperkt beschikbaar gesteld. De 2-gangen lunch was met een soepje vooraf en lekkere belegde broodjes ook uitstekend verzorgd. Onze bijeenkomst verliep geheel zorgeloos doordat we al onze wensen vooraf hadden afgestemd. Deze locatie in Dongen is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele en verzorgde vergaderlocatie, of in onze situatie een OR-bijeenkomst. We komen zeker terug!"
 • "Super leuke avond gehad met collega’s, kookworkshop onder leiding van Rick van Beek. Een aanrader voor een gezellig avondje kokkerellen en lekker eten!"

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Centraal gelegen
walking Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Wandelgebied in "onze achtertuin"
parking Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Gratis parkeren
utensils Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Lunch & diner
leaf Coachingsruimte - BusinessPoint Dongen
Duurzame locatie

Wil je onze coachingsruimtes in Dongen eens komen bekijken?

Vraag een rondleiding aan

whatsapp