Vergaderlocatie Breda: Vergaderruimtes van alle gemakken voorzien

Vergaderen bij BusinessPoint

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Breda? BusinessPoint Dongen is gelegen onder de rook van Breda, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

In de buurt van Breda vergaderen?

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in de buurt van Breda. Op zo'n 10 km vanuit Breda, gelegen aan de A27, vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor Bredanaars, maar ook voor al je genodigden uit andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Waarom BusinessPoint?

Vergaderen vanaf € 12,50 p.p. exclusief zaalhuur
users Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken

Onze verschillende vergaderruimtes

Zoek je een vergaderzaal in (de regio) Breda, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Ons restaurant kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Reserveer vergaderruimte online

Effectief vergaderen in Breda

Ben je geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Breda? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Breda met catering

Wil je jouw vergadering in Breda uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in de buurt van Breda kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te huren in Breda.

Tarieven voor vergaderen Breda

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je vlakbij Breda een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?

 • "Pubers afgezet in de Efteling en naar deze fijne werkplek gegaan. Vriendelijke gastheer, lekkere lunch en super wifi! Rustife werkplek waar ik een productieve dag heb gehad. Aanrader!!!"
 • "Studiedag gehad bij business point, super verzorgde locatie, ook genoten van de geweldige lunch die je daar kunt bestellen. Na de studiedag genoten van een heerlijk ontspannen borrel en aansluitend genoten van een heerlijke Pokebowl, een echte aanrader. Dank je wel voor de super service, hoop er zeker nog een keer terug te komen."
 • "Prima studiedag gehad op een toplocatie met het team Werken & Leren van GgzBreburg. Alles was tot in de puntjes verzorgd, uitstekende faciliteiten. Ook de lunch, de borrel aan het einde van de dag en de Poke Bowls lieten niets te wensen over."

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Landelijke omgeving

Vergadermogelijkheden op maat

Wil je een vergaderruimte huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de eerste verdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Heb je behoefte aan ruimere mogelijkleden zoals een vergaderarrangement met Nespresso-koffievoorziening, een gezonde lunch of zelf een diner als afsluiter van de dag? BusinessPoint beschikt over een eigen chef voor jouw culinaire wensen.

Als basis voor een bijeenkomst vind je hier onze standaard vergaderarrangementen exclusief zaalhuur. Voor grote events maken wij graag een vergaderarrangement of offerte op maat. Heb je andere wensen? Ook dan kijken wij graag samen naar een passend aanbod.

Vergaderen t/m 4 personen

Vanaf € 40,00

Plan je zakelijke overleg eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze spreekkamer voor maximaal 4 personen inclusief:

 • Reservering per blok van 2 uur (meerdere blokken mogelijk)
 • Diverse variaties koffie en thee
 • Inclusief zaalhuur
 • Inclusief koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Whiteboard
 • Privacy gewaarborgd

Vergaderen vanaf 5 personen

Vanaf € 12,50 per persoon

Plan je vergadering bij BusinessPoint. Onze vergaderzalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Vast internet voor de spreker
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Zaalhuur afhankelijk van groepsgrootte
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een rondleiding of een offerte op maat.

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp