Vergaderlocatie Breda

Vergaderen bij BusinessPoint

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Breda? BusinessPoint Dongen is gelegen onder de rook van Breda, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

In de buurt van Breda vergaderen?

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in de buurt van Breda. Op zo'n 10 km vanuit Breda, gelegen aan de A27, vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor Bredanaars, maar ook voor al je genodigden uit andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Waarom BusinessPoint?

Vergaderen vanaf ‚ā¨ 12,50 p.p. exclusief zaalhuur
users Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken

Onze verschillende vergaderruimtes

Zoek je een vergaderzaal in (de regio) Breda, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Ons restaurant kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Reserveer vergaderruimte online

Effectief vergaderen in Breda

Ben je ge√Įnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Breda? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Breda met catering

Wil je jouw vergadering in Breda uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in de buurt van Breda kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te huren in Breda.

Tarieven voor vergaderen Breda

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je vlakbij Breda een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Coronaproof vergaderen

Het zijn nog rare en onzekere tijden met allerlei regels en veranderingen vanwege het corona crisis. Stap voor stap willen we het normale leven weer hervatten. Echter, vergaderen zoals we voorheen gewend waren is nog steeds niet mogelijk. Bij BusinessPoint kun je veilig vergaderen: er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygi√ęne en¬†er is¬†voldoende desinfecterende handgel¬†en zeep aanwezig. Wil je coronaproof vergaderen? Dit zijn al onze maatregelen:

  • De groepsgrootte en ruimte is afgestemd om de gestelde normen te kunnen hanteren
  • Kleine flesjes water zijn in ruime hoeveelheid aanwezig
  • De ruimtes worden na afloop van uw bezoek gedesinfecteerd
  • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Landelijke omgeving

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een rondleiding of een offerte op maat.

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Wat zeggen onze klanten?

  • "02-12-2021 vergadering/jaarafsluiting gehad met het ICT team. Zowel het zakelijke als informele gedeelte was meer dan perfect geregeld. Alle apparatuur, de wifi, de vergaderopstelling (geheel Coronaproof) dik in orde en nadien was er een smakelijke en goed verzorgde borrel geregeld. Ook in die ruimte was alles veilig volgens de geldende maatregelen opgesteld, zonder aan sfeer in te boeten. Aanrader om hier je vergadering te houden, qua faciliteiten en bereikbaarheid. Wil je het nuttige met het aangename combineren dan ben je hier echt op het juiste adres."
  • "Zeer goed gefaciliteerde locatie met ruime parkeergelegenheid. Prettige ruimtes van alles voorzien. Goede koffie, thee √©n lunch. Handig dat je ook altijd gebruik kunt maken van het sfeervolle middendeel. De persoonlijke service maakt het helemaal compleet. We gaan er zeker vaker gebruik van maken!"
  • "Fijne locatie en uitmuntende goede service. Vanuit mijn rol als consultant kom ik bij veel verschillende conferentiecentra en BusinessPoint Dongen steekt er met kop en schouders bovenuit."

whatsapp