Vergaderlocatie Breda: Vergaderruimtes van alle gemakken voorzien

Vergaderen bij BusinessPoint

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Breda? BusinessPoint Dongen is gelegen onder de rook van Breda, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

In de buurt van Breda vergaderen?

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in de buurt van Breda. Op zo'n 10 km vanuit Breda, gelegen aan de A27, vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor Bredanaars, maar ook voor al je genodigden uit andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Vergadermogelijkheden in Breda op maat

Wil je een vergaderruimte nabij Breda huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. We bieden vergaderruimtes voor allerlei verschillende zakelijke behoeften. Deze vergaderruimtes zijn beschikbaar vanaf 2 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Onze vergaderlocatie is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een beamer, een whiteboard en gratis WiFi. Bij ons parkeer je bovendien altijd gratis.

Ruimtes voor sollicitatiegesprekken huren

Nodig kandidaten uit voor een interview en voer de gesprekken in onze professionele, inspirerende, ontspannen of discrete ruimtes.

Functies:

  • Boek voor 1 of meer uur
  • Presentatieapparatuur is beschikbaar
  • Privacy gewaarborgd

Vergaderruimtes huren

Onze zalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn voorzien van de nieuwste apparatuur op het gebied van presentaties. Perfect voor je volgende vergadering.

Functies:

  • Highspeed WIFI
  • Configureer naar wens
  • Whiteboards en flatscreens

Trainingsruimtes huren

Ontdek onze speciaal ontworpen ruimtes die ideaal zijn voor jouw trainingssessies, inclusief catering en volledige ondersteuning op locatie!

Functies:

  • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
  • Catering is beschikbaar
  • Pauzeruimte

Grote flexibiliteit

De verschillende vergaderzalen op onze vergaderlocatie Breda

Zoek je een vergaderzaal in de regio Breda, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Deze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Ons restaurant kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties. Voor kleinere groepen tot 4 personen hebben wij 2 ruimtes beschikbaar die perfect zijn voor een training of brainstormsessie.

Parkeren
Moderne ruimtes voor zowel grote als kleine bijeenkomsten
Parkeren
Vergaderingen, sollicitatiegesprekken, trainingsruimtes en meer
Parkeren
Cateringopties op maat die aan al je wensen voldoen
Parkeren
Centrale locatie met gratis parkeergelegenheid

Wat kun je verwachten?

Effectief vergaderen in Breda

Onze vergaderruimtes zijn volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat je bij aankomst direct productief aan de slag kunt gaan. Ons team zal jouw ruimte voorbereiden, zodat alles soepel zal verlopen.

Parkeren
Pas je vergaderruimte aan naar jouw wens
Parkeren
Flatscreen-tv's, whiteboards en flipcharts
Parkeren
Pauze- en lunchruimte
Parkeren
Highspeed WiFi

Vraag ons om advies

Wij helpen je met de keuze voor de juiste vergaderruimte

Ben je geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Breda? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Wil je liever eerst een rondleiding op onze vergaderlocatie? Ook dat is geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding op onze vergaderlocatie nabij Breda.

Neem contact met ons op

Vergader met een hapje en een drankje

Vergaderlocatie Breda met catering

Wil je jouw vergadering in Breda uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in het hart van Brabant kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te huren in Breda.

Vergader zoals jij wilt

Tarieven voor vergaderen Breda

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je vlakbij Breda een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden!

Antwoord op je vragen over onze vergaderlocatie in Breda.


Bij ons vind je ruimtes in verschillende formaten. De meeste van onze vergaderruimtes bieden plek voor 2 tot 20 personen, maar als je een grotere groep hebt, kunnen we op jouw verzoek ruimtes samenvoegen tot een capaciteit van maximaal 50 personen.


Alle ruimtes zijn voorzien van professionele technologie voor vergaderingen, waaronder een snelle internetverbinding en - indien gewenst - schermen en projectoren. Een whiteboard of flipover staan ook tot je beschikking.


Als je een boeking maakt, kun je ervoor kiezen om een thee- en koffiearrangement aan je vergadering toe te voegen. We kunnen ook catering voor je regelen als je ons dit minimaal 24 uur van tevoren laat weten. Daarnaast kunnen we je voorzien van alle gewenste apparatuur voor je presentatie of videoconferentie


Al onze ruimtes kunnen worden aangepast, zodat jij je ruimte kunt afstemmen op jouw zakelijke behoeften. Als je naar iets specifieks op zoek bent, laat het ons dan weten bij jouw boeking of neem van tevoren contact met ons op. We staan graag voor je klaar.


Ja, ons team zal jou en je gasten verwelkomen en je de weg wijzen naar jouw vergaderruimte. We zullen ook jouw ruimte voorbereiden en staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat alles op de dag zelf soepel verloopt.

Je kunt tot 30 minuten voor aanvang van je geboekte vergaderruimte toegang krijgen. Als er geen andere boeking vóór jou is, kun je mogelijk eerder toegang tot je ruimte krijgen. Dit zullen we vooraf in overleg afstemmen.

 

Muur LR AandeDonge 08

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Breda. Vergaderen in een inspiratievolle omgeving
Landelijke omgeving

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een rondleiding of een offerte op maat.

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp