Feestelijke borrel, zakelijke bijeenkomst, herdenken of koken Aan de Donge?  Klik hier voor meer informatie 

Trainingslocatie centraal gelegen in Brabant

Vergaderen, trainen en leren in een moderne trainingslocatie

Op zoek naar een professionel trainingslocatie in Brabant? Bij BusinessPoint Dongen ontvangen we je met plezier. Onze trainingslocatie is gelegen in groene omgeving en beschikt over moderne faciliteite. Wij bieden meerdere vergader- en trainingsruimtes aan die beschikken over alles wat je nodig hebt tijdens je vergadering, training, overleg of presentatie.

Onze locatie ligt in de direct nabijheid van Breda en Tilburg en is perfect bereikbaar voor al je genodigden uit het hele land. Onze locatie is snel en goed bereikbaar vanaf de A27 en A59 en parkeren is bovendien gratis én voor de deur!

Waarom BusinessPoint?

users Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Kleine en grote groepen
2 tot 50 personen
comments-alt Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Vergaderen en trainen
Professioneel en sfeervol
parking Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Professionele horeca
Lunch en diner uit eigen keuken
bed Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Trainen en overnachten
Samenwerking met lokale hotels

Trainingslocatie Brabant

Op onze locatie vind je 7 verschillende trainingsruimtes. De spreekkamers zijn ideaal voor een 1-op-1 training of kleine groepen tot 10 personen. Daarnaast hebben wij een aantal sfeervolle ruimtes voor middelgrote groepen. Deze trainingsruimtes zijn te reserveren voor groepen tot 50 personen.

Als basis voor een training vind je hier onze standaard arrangementen exclusief zaalhuur. Voor meerdaagse trainingen maken wij graag een arrangement of offerte op maat.

Heb je andere wensen? Ook dan kijken wij graag samen naar een passend aanbod.

Trainingsruimtes voor t/m 4 personen

Vanaf € 48,00

Plan je training eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze spreekkamers  voor maximaal 4 personen inclusief:

 • Reservering per blok van 2 uur (meerdere blokken mogelijk)
 • Inclusief zaalhuur
 • Inclusief koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Privacy gewaarborgd
 • Flatscreeen en whiteboard
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50)
 •  Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Trainingsruimtes vanaf 5 personen

Vanaf € 12,50 per persoon

Plan je training bij BusinessPoint. Onze zalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Vast internet voor de spreker
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Privacy gewaarborgd
 • Zaalhuur afhankelijk van groepsgrootte
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Een trainingsprogramma afwerken op een sfeervolle trainingslocatie

Ben je geïnteresseerd om een trainingslocatie te huren? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw training? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de training en de indeling van het trainingsprogramma. 

Al onze trainingsruimtes zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke trainingsruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren.

Trainingsruimte inclusief maaltijden

Wil je tijdens jouw training een lunch of diner nuttigen? Dat kan! In onze trainingslocatie kunnen wij de lunch en diner verzorgen.  Onze professionele chef presenteert een lunch of diner aansluitend bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af. Speciale (dieet)wensen)? Ook dat is geen enkel probleem.

Na de training onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Ons Petit Café en het terras zijn beschikbaar voor, tijdens en na de trainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Trainingslocatie in de natuur

Voor wie een trainingslocatie in de natuur zoekt voor zijn of haar training ben je bij ons aan het juiste adres. In “onze achtertuin” vind je de ecologische verbindingszone. Deze Dongense parel heeft een lengte van 6 kilometer en loopt van ’s Gravenmoer, langs prachtige natuur, naar de andere kant van Dongen.

De ecologische verbindingszone leent zich er uitstekend voor om in de pauze even een wandeling te maken. Of pak een kop koffie of thee en geniet van de omgeving op ons terras met weids uitzicht over de groene weilanden.

Wil je eens iets anders dan anders doen, of wil je (een deel van) de training buiten geven? Direct rondom onze trainingslocatie zijn er diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten tijdens je training.

Overnachten in een prachtige omgeving

Wil je meer dan enkel een trainingsruimte huren, dan heeft BusinessPoint Dongen meer te bieden. Wij verzorgen ook lokale  overnachtingsmogelijkheden bij Hotel Hof van 's Gravenmoer.

Hof van ‘s Gravenmoer bevindt zich aan de rand van een prachtig natuurgebied. De combinatie van BusinessPoint en Hotel Hof van 's Gravenmoer is perfect voor zakelijke gasten die iets anders willen dan de bekende grote hotelketens. Op het ruime zonovergoten terras kunt u bij lekker weer heerlijk tot rust komen onder het genot van een hapje en/of drankje en 's avonds gezellig dineren. Na het ontbijt in het hotel is iedereen weer klaar voor een nieuwe energieke dag.

Hotel Hof van 's Gravenmoer bevindt zich op 1,8 km van onze trainingslocatie en is bereikbaar met de auto, fiets of te voet (wandeling van ca 25 min. en deels door het natuurgebied).

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Centraal gelegen trainingslocatie
wifi Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Highspeed WiFi
parking Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Gratis parkeren
utensils Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Lunch & diner uit eigen keuken
leaf Trainingslocatie - BusinessPoint Dongen
Duurzame locatie

Wil je inspirerend vergaderen en trainen in Dongen?

Neem contact met ons op

whatsapp