Vergaderlocatie Brabant

Vergaderen in Brabant? Wij hebben vergaderruimtes tot wel 50 personen.

Vergaderruimte in Noord-Brabant nodig? BusinessPoint Dongen is een moderne vergaderlocatie gelegen in het hart van Noord-Brabant, in een groene en inspirerende omgeving. Op een steenworp afstand van Breda en Tilburg vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor al je genodigden uit Noord-Brabant en andere delen van het land. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Parkeren
Moderne ruimtes voor zowel grote als kleine bijeenkomsten
Parkeren
Vergaderingen, sollicitaties, trainingsruimtes en meer
Parkeren
Cateringopties op maat die aan al je wensen voldoen
Parkeren
Centrale locatie met gratis parkeergelegenheid

Vergaderlocatie Noord-Brabant: trainen en vergaderen op maat

Wil je een vergaderruimte of trainingsruimte huren in Noord-Brabant, dan kun je bij ons terecht in één van onze 7 moderne vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Heb je behoefte aan ruimere mogelijkheden zoals een vergader- of trainingsarrangement met luxe Nespresso-arrangement, een gezonde lunch of een diner als afsluiter van de dag? BusinessPoint beschikt over een eigen chef voor jouw culinaire wensen.

Vergader-/trainingsruimte huren voor maximaal 4 personen

Vanaf € 52,50 per sessie

Nodig kandidaten uit voor een interview en voer de gesprekken in onze professionele, inspirerende, ontspannen of discrete ruimtes.

Functies:

  • Boek voor 1 of meer uur
  • Presentatieapparatuur is beschikbaar
  • Privacy gewaarborgd

Vergader-/trainingsruimte huren voor 5 personen of meer

Vanaf € 12,50 per persoon

Onze zalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn voorzien van de nieuwste apparatuur op het gebied van presentaties. Perfect voor je volgende vergadering.

Functies:

  • Highspeed WIFI
  • Configureer naar wens
  • Whiteboards en flatscreens

Onze verschillende vergaderruimtes

Wil je een vergaderzaal in Brabant huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Reserveer vergaderruimte online

Effectief vergaderen in Noord-Brabant

Ben je geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Noord-Brabant? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen. Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren.

Parkeren
Pas je vergaderruimte aan naar jouw wens
Parkeren
Flatscreen-tv's, whiteboards en flipcharts
Parkeren
Pauze- en lunchruimte
Parkeren
Highspeed WiFi

Vergaderlocatie in Brabant met catering

Wil je jouw vergadering in Brabant uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in het hart van Noord-Brabant kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te reserveren in Noord-Brabant.

Tarieven voor vergaderruimte Brabant

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda en Tilburg staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Landelijke omgeving

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Heb je nog vragen over vergaderen op onze mooie locatie in Noord-Brabant? Stel ze via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp