Feestelijke borrel, zakelijke bijeenkomst, herdenken of koken Aan de Donge?  Klik hier voor meer informatie 

Vergaderlocatie in Noord-Brabant, vergaderruimtes tot 50 personen

Vergaderen bij BusinessPoint

Vergaderruimte in Noord-Brabant nodig? BusinessPoint Dongen is een moderne vergaderlocatie gelegen in het hart van Noord-Brabant, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

Vergaderen in Brabant?

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen onder het mom van de Brabantse gemoedelijkheid. Op een steenworp afstand van Breda en Tilburg vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor al je genodigden uit Noord-Brabant en andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Vergaderarrangement vanaf € 12,50 p.p.

users Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele horeca
Lunch en diner uit eigen keuken

Onze verschillende vergaderruimtes

Wil je een vergaderzaal in Brabant huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Reserveer vergaderruimte online

Effectief vergaderen in Noord-Brabant

Ben je geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Noord-Brabant? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Brabant met catering

Wil je jouw vergadering in Brabant uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in het hart van Noord-Brabant kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te reserveren in Noord-Brabant.

Tarieven voor vergaderruimte Brabant

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda en Tilburg staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?

 • "Van een heerlijke Nieuwjaars lunch genoten met ons team. Super goed verzorgd met oprechte aandacht en veel liefde in het eten. Een echte aanrader!"
 • "Goede service en lekker eten. Er hangt een prettige (werk)sfeer en er wordt bij het eten goed rekening gehouden met intoleranties."
 • "In de vakantietijd thuiswerken, ik vind het een opgave met tieners die thuis rondhangen. Daarom boekte ik afgelopen week een flexdag bij Business Point. Ik werd heel hartelijk ontvangen. Heb die dag heerlijk gewerkt, zonder afleiding. En met heel goede koffie! Ik ga hier zeker nog eens gebruik van maken!"
 • "Ik werk sinds april 2022 bij Businesspoint Dongen en ik maak gebruik van een flexibele werkplek. Er is altijd meer dan genoeg plek en ik kan hier in alle rust werken."
 • "Een prima locatie om te werken, als je zoals ik, pubers hebt afgezet bij de Efteling. Het is ca 13 minuten rijden om er te komen. Mooie, schone en rustige flex-plekken, met goede lunch voorziening. Je kan koffie en thee pakken en er is een goede internet verbinding."

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Landelijke omgeving

Vergaderlocatie Noord-Brabant: Vergader- en trainingsmogelijkheden op maat

Wil je een vergaderruimte of trainingsruimte huren in Noord-Brabant, dan kun je bij ons terecht in één van onze 7 moderne vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen.

Op de eerste verdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee ruimtes tot 4-6 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een korte vergadering, meeting, training of brainstormsessie.

Heb je behoefte aan ruimere mogelijkheden zoals een vergader- of trainingsarrangement met luxe Nespresso-arrangement, een gezonde lunch of een diner als afsluiter van de dag? BusinessPoint beschikt over een eigen chef voor jouw culinaire wensen.

Als basis voor een bijeenkomst vind je hier onze standaard arrangementen exclusief zaalhuur. Voor grote events maken wij graag een vergaderarrangement of offerte op maat. Heb je andere wensen? Ook dan kijken wij graag samen naar een passend aanbod.

Vergader-/trainingsruimte huren voor maximaal 4 personen

Vanaf € 48,00

Plan je zakelijke overleg of training eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze vergader-/trainingsruimte voor maximaal 4 personen inclusief:

 • Reservering per blok van 2 uur (meerdere blokken mogelijk)
 • Inclusief zaalhuur
 • Inclusief koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Whiteboard
 • Privacy gewaarborgd
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50 p.p.)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Vergader-/trainingsruimte huren voor 5 personen of meer

Vanaf € 12,50 per persoon

Plan je vergadering of training bij BusinessPoint. Onze zalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn exclusief zaalhuur* en inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Vast internet voor de spreker
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50 p.p.)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

* De zaalhuur afhankelijk van groepsgrootte.

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Heb je nog vragen over vergaderen op onze mooie locatie in Noord-Brabant? Stel ze via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp