Vergaderruimte brabant

Vergaderen bij BusinessPoint

Vergaderruimte in Brabant nodig? BusinessPoint Dongen is gelegen in het hart van Brabant, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

Vergaderen in Brabant?

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in het hart van Brabant. Op een steenworp afstand van Breda en Tilburg vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor al je genodigden uit Brabant en andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Vergaderen vanaf € 12,50 p.p.

users Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele horeca
Lunch en diner uit eigen keuken
Vraag een offerte aan

Onze verschillende vergaderruimtes

Wil je een vergaderzaal in Brabant huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Reserveer vergaderruimte online

Effectief vergaderen in Brabant

Ben je geĂŻnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Noord-Brabant? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Brabant met catering

Wil je jouw vergadering in Brabant uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in het hart van Noord-Brabant kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te reserveren in Brabant.

Tarieven voor vergaderruimte Brabant

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda en Tilburg staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Coronaproof vergaderen

Het zijn nog rare en onzekere tijden met allerlei regels en veranderingen vanwege het corona crisis. Stap voor stap willen we het normale leven weer hervatten. Echter, vergaderen zoals we voorheen gewend waren is nog steeds niet mogelijk. Bij BusinessPoint kun je veilig vergaderen: er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig. Wil je coronaproof vergaderen? Dit zijn al onze maatregelen:

 • De groepsgrootte en ruimte is afgestemd om de gestelde normen te kunnen hanteren
 • Kleine flesjes water zijn in ruime hoeveelheid aanwezig
 • De ruimtes worden na afloop van uw bezoek gedesinfecteerd
 • Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Landelijke omgeving

Vergaderlocatie brabant: onze vergadermogelijkheden

BusinessPoint is zeven dagen per week geopend. Vergaderen in Brabant inclusief lunch of diner? Geen enkel probleem, want BusinessPoint heeft een professionele keuken waar de heerlijkste gerechten worden bereid. Onze koks zullen je culinair verwennen! Je kunt gebruik maken van onze vooraf samengestelde arrangementen, of een offerte op maat aanvragen. Voor een korte meeting of overleg kun je onze vergaderruimtes ook eenvoudig online reserveren.

Vergaderruimte huren

Vanaf € 12,50 per persoon

Plan je vergadering bij BusinessPoint. Onze vergaderruimtes zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Keuze voor lunch, diner, borrel en andere extra's

Vergaderen met arrangement

Vanaf € 29,00 per persoon

Plan je vergadering bij BusinessPoint. Onze vergaderruimtes zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Keuze voor lunch, diner, borrel en andere extra's

Spreekkamer per 2 uur

Vanaf € 40,00

Plan je zakelijke overleg eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze spreekkamer voor maximaal 4 personen inclusief:

 • Diverse variaties koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Maximaal 4 personen
 • Whiteboard
 • Privacy gewaarborgd

Coachingruimte per 2 uur

Vanaf € 28,00

Plan je coachingsgesprek eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze sfeervolle coachingsruimte met uniek uitzicht op de weilanden en de watertoren inclusief:

 • Diverse variaties koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Maximaal 3 personen
 • Whiteboard
 • Privacy gewaarborgd

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Neem contact met ons op

Wat zeggen onze klanten?

 • "02-12-2021 vergadering/jaarafsluiting gehad met het ICT team. Zowel het zakelijke als informele gedeelte was meer dan perfect geregeld. Alle apparatuur, de wifi, de vergaderopstelling (geheel Coronaproof) dik in orde en nadien was er een smakelijke en goed verzorgde borrel geregeld. Ook in die ruimte was alles veilig volgens de geldende maatregelen opgesteld, zonder aan sfeer in te boeten. Aanrader om hier je vergadering te houden, qua faciliteiten en bereikbaarheid. Wil je het nuttige met het aangename combineren dan ben je hier echt op het juiste adres."
 • "Zeer goed gefaciliteerde locatie met ruime parkeergelegenheid. Prettige ruimtes van alles voorzien. Goede koffie, thee Ă©n lunch. Handig dat je ook altijd gebruik kunt maken van het sfeervolle middendeel. De persoonlijke service maakt het helemaal compleet. We gaan er zeker vaker gebruik van maken!"
 • "Fijne locatie en uitmuntende goede service. Vanuit mijn rol als consultant kom ik bij veel verschillende conferentiecentra en BusinessPoint Dongen steekt er met kop en schouders bovenuit."

whatsapp