Vergaderruimte huren bij onze vergaderlocatie in Noord-Brabant?

Vergaderen bij BusinessPoint

Vergaderruimte in Brabant nodig? BusinessPoint Dongen is gelegen in het hart van Brabant, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

Vergaderen in Brabant?

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in het hart van Brabant. Op een steenworp afstand van Breda en Tilburg vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor al je genodigden uit Brabant en andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Vergaderarrangement vanaf € 12,50 p.p.

users Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele horeca
Lunch en diner uit eigen keuken
Vraag een offerte aan

Onze verschillende vergaderruimtes

Wil je een vergaderzaal in Brabant huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Reserveer vergaderruimte online

Effectief vergaderen in Noord-Brabant

Ben je geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Noord-Brabant? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Brabant met catering

Wil je jouw vergadering in Brabant uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in het hart van Noord-Brabant kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te reserveren in Noord-Brabant.

Tarieven voor vergaderruimte Brabant

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie nabij Breda en Tilburg staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat voor je. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderlocatie te huren. Zo vindt je een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Vraag direct een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?

 • "Pubers afgezet in de Efteling en naar deze fijne werkplek gegaan. Vriendelijke gastheer, lekkere lunch en super wifi! Rustife werkplek waar ik een productieve dag heb gehad. Aanrader!!!"
 • "Studiedag gehad bij business point, super verzorgde locatie, ook genoten van de geweldige lunch die je daar kunt bestellen. Na de studiedag genoten van een heerlijk ontspannen borrel en aansluitend genoten van een heerlijke Pokebowl, een echte aanrader. Dank je wel voor de super service, hoop er zeker nog een keer terug te komen."
 • "Prima studiedag gehad op een toplocatie met het team Werken & Leren van GgzBreburg. Alles was tot in de puntjes verzorgd, uitstekende faciliteiten. Ook de lunch, de borrel aan het einde van de dag en de Poke Bowls lieten niets te wensen over."

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Centraal gelegen
parking Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Gratis parkeren
wifi Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Highspeed WiFi
utensils Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Professionele keuken
leaf Vergaderlocatie Noord-Brabant - Moderne vergaderruimtes huren
Landelijke omgeving

Vergaderlocatie brabant: onze vergadermogelijkheden

BusinessPoint is zeven dagen per week geopend. Vergaderen in Brabant inclusief lunch of diner? Geen enkel probleem, want BusinessPoint heeft een professionele keuken waar de heerlijkste gerechten worden bereid. Onze koks zullen je culinair verwennen! Je kunt gebruik maken van onze vooraf samengestelde arrangementen, of een offerte op maat aanvragen. Voor een korte meeting of overleg kun je onze vergaderruimtes ook eenvoudig online reserveren.

Vergaderen t/m 4 personen

Vanaf € 40,00

Plan je zakelijke overleg eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze vergaderruimte  voor maximaal 4 personen inclusief:

 • Reservering per blok van 2 uur (meerdere blokken mogelijk)
 • Inclusief zaalhuur
 • Inclusief koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Whiteboard
 • Privacy gewaarborgd
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Vergaderen vanaf 5 personen

Vanaf € 12,50 per persoon

Plan je vergadering bij BusinessPoint. Onze vergaderzalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Vast internet voor de spreker
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Zaalhuur afhankelijk van groepsgrootte
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Meer informatie over onze vergadermogelijkheden?

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp