Vergaderruimte huren bij onze vergaderlocatie nabij Oosterhout?

Vergaderen in de buurt van Oosterhout?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Oosterhout? BusinessPoint is dé locatie om ontspannen en sfeervol te vergaderen. Op zo'n 5 km vanuit Oosterhout, gelegen aan de A27, vind je de vergaderzalen van BusinessPoint. Onze locatie is perfect bereikbaar voor iedereen uit Oosterhout, maar ook voor al je genodigden uit andere delen van het land. Zij parkeren bovendien gratis voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen centraal!

Vergaderen bij BusinessPoint

BusinessPoint Dongen is gelegen op een steenworp afstand van Oosterhout, in een groene en inspirerende omgeving. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes van 4 tot 50 personen.

Waarom BusinessPoint?

users Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Moderne vergaderlocatie
Van alle gemakken voorzien
parking Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken
book-open Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Arrangementen mogelijk
Vanaf € 12,50 per persoon

Onze verschillende vergaderruimtes

Zoek je een vergaderzaal in (de regio) Oosterhout, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Ons restaurant kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de bovenverdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee vergaderruimtes voor vergaderingen tot 4 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Vergaderlocatie met catering in Oosterhout

Wil je jouw vergadering in Oosterhout uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in de buurt van Oosterhout kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. BusinessPoint Dongen heeft een eigen keuken en een professionele chef at your service. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. Speciale (dieet)wensen)? De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderlocatie te huren in Oosterhout.

Effectief vergaderen in Oosterhout

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Willen jouw gasten er even tussenuit tussen de vergaderingen door? Dan vind je in “onze achtertuin” de ecologische verbindingszone. Deze Dongense parel heeft een lengte van 6 kilometer en loopt van ’s Gravenmoer, langs prachtige natuur, naar de andere kant van Dongen.

Vraag direct een offerte aan

Overnachten in de buurt

BusinessPoint Dongen biedt lokale of regionale overnachtingsmogelijkheden. Jouw gasten kunnen 's avonds netwerken of gezellig bijpraten in ons Petit Café. Het is mogelijk om een taxi te bestellen naar het hotel. De auto's kunnen dan gewoon bij ons op het terrein blijven staan.

Na het ontbijt in het hotel staat de taxi weer klaar waarna iedereen met frisse energie aanhaakt voor een nieuwe dag! Ontbijten bij ons op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een ontbijt dat aansluit bij jouw wensen.

Wat zeggen onze klanten?

  • "Super leuke avond gehad met collega’s, kookworkshop onder leiding van Rick van Beek. Een aanrader voor een gezellig avondje kokkerellen en lekker eten!"
  • "Ultramar heeft onze vakantie gered! Eerst goed gereinigd met hun shampoo en daarna geimpregneerd met de Sprayhood & Tent Protector. We moesten een aantal lagen aanbrengen, maar het resultaat mag er zijn!"
  • "Erg prettige locatie, fijne ontvangst op z'n brabants😉 Alles top geregeld. Je kunt hier heel goed relaties ontvangen en een training geven. Faciliteiten helemaal in orde."

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Centraal gelegen
wifi Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Highspeed WiFi
parking Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Gratis parkeren
utensils Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Lunch & diner uit eigen keuken
leaf Vergaderlocatie Oosterhout - Moderne vergaderruimte huren
Duurzame locatie

Nieuwsgierig naar onze vergaderlocatie?

We geven je graag een rondleiding. Proef de sfeer en ontdek alles was BusinessPoint te bieden heeft!

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp