Vergaderlocatie Dongen

Vergaderen in Dongen?

Zoek je vergaderruimte in Dongen? Je bent van harte welkom bij BusinessPoint Dongen! Onze vergaderlocatie bevindt zich aan de Lage Ham, aan de rand van Dongen. Je huurt bij ons een compleet ingerichte vergaderruimte met alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, presentatie of overleg.

Ontdek de kracht van BusinessPoint

Laagdrempelig vergaderen in een professionele omgeving.
users Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Parkeren voor de deur
Voldoende parkeergelegenheid
utensils Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken

Vergaderruimte huren bij BusinessPoint in Dongen

BusinessPoint is dé locatie in Dongen om ontspannen en sfeervol te vergaderen. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes, variërend van 5 tot 50 personen.

Niet alleen is onze locatie perfect bereikbaar voor iedereen uit Dongen, ook voor al je genodigden uit andere delen van het land is onze vergaderlocatie dé perfect plek voor een vergadering.

Onze verschillende vergaderruimtes

Wanneer je op zoek bent naar vergaderruimte in Dongen, dan kun je bij BusinessPoint Dongen Ă©Ă©n van onze 7 vergaderzalen huren. Voor groepen van 10 tot 50 personen hebben wij de beschikking over vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Ons sfeervol Petit CafĂ© kan daarnaast ook gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Voor kleinere groepen tot 4 personen hebben wij drie vergaderzalen beschikbaar: de sfeervol ingerichte coachingsruimte en twee ruimere vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Vergaderruimte huren in Dongen

Ben je geĂŻnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Dongen? Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Maak je wensen gerust aan ons kenbaar. Twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren.

Vergaderlocatie met catering

Wil je jouw vergadering uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in Dongen kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit CafĂ© verzorgen. De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderruimte te huren in Dongen.

Tarieven voor vergaderen Dongen

Vergaderen kan bij BusinessPoint Dongen op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie in Dongen staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderruimte te huren. Zo vindt je aan de rand van Dongen een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Wat zeggen onze klanten?

  • "Pubers afgezet in de Efteling en naar deze fijne werkplek gegaan. Vriendelijke gastheer, lekkere lunch en super wifi! Rustife werkplek waar ik een productieve dag heb gehad. Aanrader!!!"
  • "Studiedag gehad bij business point, super verzorgde locatie, ook genoten van de geweldige lunch die je daar kunt bestellen. Na de studiedag genoten van een heerlijk ontspannen borrel en aansluitend genoten van een heerlijke Pokebowl, een echte aanrader. Dank je wel voor de super service, hoop er zeker nog een keer terug te komen."
  • "Prima studiedag gehad op een toplocatie met het team Werken & Leren van GgzBreburg. Alles was tot in de puntjes verzorgd, uitstekende faciliteiten. Ook de lunch, de borrel aan het einde van de dag en de Poke Bowls lieten niets te wensen over."

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Lokaal vergaderen
wifi Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Highspeed WiFi
parking Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Gratis parkeren
utensils Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Professionele keuken
leaf Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Landelijke omgeving

Wil je meer informatie ontvangen over onze vergadermogelijkheden?

Mail ons vrijblijvend je wensen en wij nemen contact met je op. 

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp