Vergaderlocatie Dongen

Vergaderen of trainen in Dongen?

Zoek je vergader- of trainingsruimte in Dongen? Je bent van harte welkom bij BusinessPoint Dongen! Onze vergader- en trainingslocatie bevindt zich aan de Lage Ham, aan de rand van Dongen. Je huurt bij ons een compleet ingerichte vergaderruimte met alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, training, presentatie of overleg.

Ontdek de kracht van BusinessPoint

Laagdrempelig vergaderen in een professionele omgeving.
users Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Parkeren voor de deur
Voldoende parkeergelegenheid
utensils Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken

Vergader- of trainingsruimte huren bij BusinessPoint in Dongen

BusinessPoint is dé locatie in Dongen om ontspannen en sfeervol te vergaderen of trainen. Onze vergader-en trainingsruimtes zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes, variërend van 5 tot 50 personen.

Niet alleen is onze locatie perfect bereikbaar voor iedereen uit Dongen, ook voor al je genodigden uit andere delen van het land, of vanuit België, is onze vergaderlocatie dé perfecte plek voor een vergadering of training. Goed en snel bereikbaar vanaf de A27 en A59 en gratis parkeren! 

Onze verschillende vergader- en trainingsruimtes

Wanneer je op zoek bent naar vergader- of trainingsruimte in Dongen, dan kun je bij BusinessPoint Dongen één van onze 7 zalen huren. Voor groepen van 10 tot 50 personen hebben wij de beschikking over vier vergader- of trainingsruimtes van verschillende formaten. Ons sfeervol Petit Café kan daarnaast ook gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Voor kleinere groepen tot 4 personen hebben wij drie vergaderzalen beschikbaar: de sfeervol ingerichte coachingsruimte en twee ruimere vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Vergaderruimte huren in Dongen

Ben je geïnteresseerd om een vergader- of trainingslocatie te huren in Dongen? Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Maak je wensen gerust aan ons kenbaar. Twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering of training? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de bijeenkomst. Wij kijken graag samen met je welke ruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. 

Vergader- en trainingslocatie met catering

Wil je jouw vergadering of training uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in Dongen kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. De professionele chef van onze vergader- en trainingslocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderruimte of een locatie met uitgebreide trainingsfaciliteiten te huren in Dongen.

Tarieven voor vergaderen en trainen in Dongen

Vergaderen en trainen kan bij BusinessPoint Dongen op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie in Dongen staat bekend om haar flexibiliteit en gastvrijheid.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergader- of trainingsruimte te huren. Zo vind je aan de rand van Dongen een vergader- en trainingslocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Wat zeggen onze klanten?

  • "De Finance & Control collega’s van het Amphia Ziekenhuis hebben een superleuke Tapas workshop en borrel gehad op de mooie en inspirerende locatie Aan de Donge te Dongen. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen door Sjors en zijn team. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer zijn we ijverig met potten en pannen en met gevaar voor eigen leven 😊 met vlijmscherpe messen in de weer geweest. Nog nooit ook zoveel keukenspullen bij elkaar gezien. Je kon het zo gek niet bedenken of Sjors had het gevraagde keukenhulpmiddel voorhanden. Tussen de kookbeurten door hadden we zelf nog een (papieren) pub quiz georganiseerd en konden we genieten van onze eigen gemaakte gerechtjes. Alle ingrediënten die we mochten gebruiken waren “vers van de pers”. De begeleiding van Sjors daarbij was top, geen vraag was hem teveel! Mocht je op zoek zijn naar een leuk (afdelings)uitje dan is dit echt een aanrader! Collega’s Finance & Control / Amphia Ziekenhuis"
  • "Voor een OR-bijeenkomst hebben we gebruik gemaakt van deze locatie en we waren zeer tevreden. We werden hartelijk ontvangen in het moderne horecaverblijf, waar we direct de wensen voor die dag nogmaals doorspraken. De vergaderruimte was ingericht met de juiste opstelling en alle benodigde faciliteiten. Zo hadden we onder andere een flatscreen, schrijfmateriaal en uitstekende wifi tot onze beschikking. In Brabant mag natuurlijk een lekker worstenbroodje bij de koffie niet ontbreken. De broodjes werden op de afgesproken tijd geserveerd en waren heerlijk warm. Koffie, thee en frisdrank was de hele dag door onbeperkt beschikbaar gesteld. De 2-gangen lunch was met een soepje vooraf en lekkere belegde broodjes ook uitstekend verzorgd. Onze bijeenkomst verliep geheel zorgeloos doordat we al onze wensen vooraf hadden afgestemd. Deze locatie in Dongen is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele en verzorgde vergaderlocatie, of in onze situatie een OR-bijeenkomst. We komen zeker terug!"
  • "Super leuke avond gehad met collega’s, kookworkshop onder leiding van Rick van Beek. Een aanrader voor een gezellig avondje kokkerellen en lekker eten!"

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Lokaal vergaderen of trainen
wifi Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Highspeed WiFi
parking Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Gratis parkeren
utensils Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Professionele keuken
leaf Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Landelijke omgeving

Wil je meer informatie ontvangen over onze vergader- en trainingsmogelijkheden?

Mail ons vrijblijvend je wensen en wij nemen contact met je op. 

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp