Vergaderlocatie Dongen

Vergaderen in Dongen?

Zoek je vergaderruimte in Dongen? Je bent van harte welkom bij BusinessPoint Dongen! Onze vergaderlocatie bevindt zich aan de Lage Ham, aan de rand van Dongen. Je huurt bij ons een compleet ingerichte vergaderruimte met alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, presentatie of overleg.

Ontdek de kracht van BusinessPoint

Laagdrempelig vergaderen in een professionele omgeving.
users Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Kleine en grote groepen
4 tot 50 personen
comments-alt Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Parkeren voor de deur
Voldoende parkeergelegenheid
utensils Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken

Vergaderruimte huren bij BusinessPoint in Dongen

BusinessPoint is d√© locatie in Dongen om ontspannen en sfeervol te vergaderen. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes, vari√ęrend van 5 tot 50 personen.

Niet alleen is onze locatie perfect bereikbaar voor iedereen uit Dongen, ook voor al je genodigden uit andere delen van het land is onze vergaderlocatie dé perfect plek voor een vergadering.

Onze verschillende vergaderruimtes

Wanneer je op zoek bent naar vergaderruimte in Dongen, dan kun je bij BusinessPoint Dongen één van onze 7 vergaderzalen huren. Voor groepen van 10 tot 50 personen hebben wij de beschikking over vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Ons sfeervol Petit Café kan daarnaast ook gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Voor kleinere groepen tot 4 personen hebben wij drie vergaderzalen beschikbaar: de sfeervol ingerichte coachingsruimte en twee ruimere vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Vergaderruimte huren in Dongen

Ben je ge√Įnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Dongen?¬†Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons¬† of een vergadertelefoon.

Maak je wensen gerust aan ons kenbaar. Twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren.

Vergaderlocatie met catering

Wil je jouw vergadering uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in Dongen kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderruimte te huren in Dongen.

Tarieven voor vergaderen Dongen

Vergaderen kan bij BusinessPoint Dongen op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie in Dongen staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderruimte te huren. Zo vindt je aan de rand van Dongen een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Lokaal vergaderen
wifi Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Highspeed WiFi
parking Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Gratis parkeren
utensils Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Professionele keuken
leaf Vergaderruimte in Dongen huren? Kom nar BusinessPoint!
Landelijke omgeving

Wil je meer informatie ontvangen over onze vergadermogelijkheden?

Mail ons vrijblijvend je wensen en wij nemen contact met je op. 

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Wat zeggen onze klanten?

  • "02-12-2021 vergadering/jaarafsluiting gehad met het ICT team. Zowel het zakelijke als informele gedeelte was meer dan perfect geregeld. Alle apparatuur, de wifi, de vergaderopstelling (geheel Coronaproof) dik in orde en nadien was er een smakelijke en goed verzorgde borrel geregeld. Ook in die ruimte was alles veilig volgens de geldende maatregelen opgesteld, zonder aan sfeer in te boeten. Aanrader om hier je vergadering te houden, qua faciliteiten en bereikbaarheid. Wil je het nuttige met het aangename combineren dan ben je hier echt op het juiste adres."
  • "Zeer goed gefaciliteerde locatie met ruime parkeergelegenheid. Prettige ruimtes van alles voorzien. Goede koffie, thee √©n lunch. Handig dat je ook altijd gebruik kunt maken van het sfeervolle middendeel. De persoonlijke service maakt het helemaal compleet. We gaan er zeker vaker gebruik van maken!"
  • "Fijne locatie en uitmuntende goede service. Vanuit mijn rol als consultant kom ik bij veel verschillende conferentiecentra en BusinessPoint Dongen steekt er met kop en schouders bovenuit."

whatsapp