Vergaderruimte Tilburg huren

Vergaderen in de regio Tilburg?

Vergaderruimte in Tilburg of omgeving huren? Je bent van harte welkom bij BusinessPoint Dongen! Onze vergaderlocatie ligt op een steenworp afstand van Tilburg, in een landelijke en inspirerende omgeving. Je huurt bij ons een compleet ingerichte vergaderruimte met alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, presentatie of overleg.

Representatieve en moderne vergaderruimte huren vanaf € 12,50 p.p.

users Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Kleine en grote groepen
2 tot 50 personen
comments-alt Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Meerdere vergaderruimtes
Compleet ingericht
parking Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Professionele keuken
Lunch en diner uit eigen keuken

Vergaderruimte of trainingsruimte huren bij BusinessPoint

BusinessPoint is een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen in de buurt van Tilburg. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes, variërend van 2 tot 50 personen.

Niet alleen is onze locatie perfect bereikbaar voor iedereen uit Tilburg, ook voor al je genodigden uit andere delen van het land is onze vergaderlocatie in Dongen dé perfect plek voor een vergadering. Bij ons parkeer je bovendien gratis voor de deur!

Ontdek onze vergaderruimtes in Tilburg

Wanneer je op zoek bent naar vergaderruimte in (de regio) Tilburg, dan kun je bij BusinessPoint Dongen één van onze 7 vergaderzalen huren. Voor groepen van 10 tot 50 personen hebben wij de beschikking over vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Ons sfeervol Petit Café kan daarnaast ook gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Voor kleinere groepen tot 4 personen hebben wij drie vergaderzalen beschikbaar: de sfeervol ingerichte coachingsruimte en twee ruimere vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn perfect voor een training of brainstormsessie.

Professionele vergaderruimtes en trainingslocatie vlakbij Tilburg

Ben je geïnteresseerd om een vergaderlocatie te huren in Tilburg? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering. Deze doelstelling kan per vergadering verschillen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergaderruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering.

Vergaderlocatie in Tilburg met catering

Wil je jouw vergadering uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie in de buurt van Tilburg kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen om een vergaderruimte te huren in Tilburg.

Tarieven voor vergaderen Tilburg

Op onze website vind je een overzicht van de tarieven, afhankelijk van je wensen en groepsgrootte. Vergaderen kan bij BusinessPoint Dongen op verschillende manieren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je specifieke wensen hebt. Onze vergaderlocatie in de buurt van Tilburg staat bekend om haar flexibiliteit.

Maak je wensen kenbaar en wij maken een voorstel op maat. Een voorstel dat past binnen jouw budget om een vergaderruimte te huren. Zo vindt je vlakbij Tilburg een vergaderlocatie met ruime mogelijkheden passend bij jouw wensen.

Wat zeggen onze klanten?

  • "Super leuke avond gehad met collega’s, kookworkshop onder leiding van Rick van Beek. Een aanrader voor een gezellig avondje kokkerellen en lekker eten!"
  • "Ultramar heeft onze vakantie gered! Eerst goed gereinigd met hun shampoo en daarna geimpregneerd met de Sprayhood & Tent Protector. We moesten een aantal lagen aanbrengen, maar het resultaat mag er zijn!"
  • "Erg prettige locatie, fijne ontvangst op z'n brabants😉 Alles top geregeld. Je kunt hier heel goed relaties ontvangen en een training geven. Faciliteiten helemaal in orde."

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Vlakbij Tilburg
wifi Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Highspeed WiFi
parking Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Gratis parkeren
utensils Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Professionele keuken
leaf Vergaderruimte Tilburg huren - BusinessPoint
Landelijke omgeving

Wil je meer informatie ontvangen over onze vergadermogelijkheden?

Mail ons vrijblijvend je wensen en wij nemen contact met je op. 

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp