Vergaderruimte reserveren in het hart van Brabant

Optimaal comfort voor jouw gasten

Vergaderruimte huren? Bij BusinessPoint in Dongen kun je terecht voor een één- of meerdaagse vergadering, training of bijeenkomst. Wij bieden meerdere vergaderruimtes aan die beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden die je nodig hebt tijdens je vergadering, overleg of presentatie. Onze vergader- en trainingszalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groepsgroottes.

Onze locatie ligt in de direct nabijheid van Breda en Tilburg en is perfect bereikbaar voor al je genodigden uit het hele land. Onze locatie is snel en goed bereikbaar vanaf de A27 en A59 en parkeren is bovendien gratis én voor de deur. Bij ons staat kleinschalig en inspirerend vergaderen en trainen centraal!

Waarom BusinessPoint?

users Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Kleine en grote groepen
2 tot 70 personen
comments-alt Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Vergaderen en trainen
Professioneel en sfeervol
parking Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Gratis parkeren
Parkeren voor de deur
utensils Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Professionele horeca
Lunch en diner uit eigen keuken
bed Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Vergaderen en overnachten
Samenwerking met lokale hotels

Vergaderen van 5 tot 50 personen

Wil je een vergaderruimte huren, dan kun je bij ons terecht in één van de 7 vergaderzalen. Op onze benedenverdieping heb je de keuze uit vier vergaderruimtes van verschillende formaten. Deze vergaderzalen zijn te reserveren voor groepen van 5 tot 50 personen. Ons Petit Café kan daarnaast gebruikt worden voor grotere zakelijke bijeenkomsten en/of presentaties.

Op de eerste verdieping zijn drie vergaderruimtes aanwezig: de kleinere coachingsruimte en twee ruimtes tot 4-6 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een korte vergadering, meeting of brainstormsessie.

Effectief vergaderen en trainen in een sfeervolle vergaderlocatie

Ben je geïnteresseerd om een vergaderruimte of trainingslocatie te huren? Maar twijfel je over welke ruimte geschikt is voor jouw vergadering of training? Welke ruimte het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het doel van de vergadering, training of ontmoeting. 

Al onze vergader- en trainingszalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, whiteboard met stiften en highspeed Wifi. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele apparatuur. Denk aan laptops, flatscreen, beamer, microfoons  of een vergadertelefoon.

Bespreek je wensen gerust met een van onze medewerkers. Wij kijken graag samen met je welke vergader- of trainingsruimte het beste past bij jouw doeleinden om te huren. Het is de basis voor een effectieve vergadering of training.

Vergader- of trainingsruimte huren met catering

Wil je jouw vergadering of training uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergader- en trainingslocatie kunnen wij de lunch en diner zowel in de zaal als in ons sfeervolle Petit Café verzorgen. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Waarom kiezen voor BusinessPoint?

map-marked-alt Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Centraal gelegen
wifi Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Highspeed WiFi
parking Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Gratis parkeren
utensils Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Lunch & diner uit eigen keuken
leaf Vergaderruimte reserveren - BusinessPoint Dongen
Duurzame locatie

Vergadermogelijkheden reserveren

Als basis voor een bijeenkomst vind je hier onze standaard arrangementen exclusief zaalhuur. Voor grote events maken wij graag een vergaderarrangement of offerte op maat. Heb je andere wensen? Ook dan kijken wij graag samen naar een passend aanbod.

Vergaderruimte huren voor
maximaal 4 personen

Vanaf € 52,50

Plan je zakelijke overleg eenvoudig en snel bij BusinessPoint. Reserveer onze vergaderruimte  voor maximaal 4 personen inclusief:

 • Reservering per blok van 2 uur (meerdere blokken mogelijk)
 • Inclusief zaalhuur
 • Inclusief koffie en thee
 • Highspeed WIFI
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Flatscreeen en whiteboard
 • Privacy gewaarborgd
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50 p.p.)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

Vergader-/trainingsruimte huren voor
5 personen of meer

Vanaf € 12,50 per persoon

Plan je vergadering bij BusinessPoint. Onze zalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn exclusief zaalhuur* en inclusief:

 • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
 • Flatscreen, flip-over en diverse zakelijke voorzieningen
 • Highspeed WIFI
 • Vast internet voor de spreker
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Lunch (2 gangen lunch + € 16,50 p.p.)
 • Diner, BBQ, borrel en andere extra's in overleg

* De zaalhuur afhankelijk van groepsgrootte.

Wil je inspirerend vergaderen in Dongen?

Neem contact met ons op

whatsapp