Vergaderruimte huren voor een dag

Op zoek naar een geschikte vergaderruimte om te huren? Bij Business Point Dongen bieden we diverse vergaderruimtes aan die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, workshops of presentaties. Onze ruimtes zijn stijlvol en comfortabel ingericht en voorzien van moderne technologieën om uw bijeenkomst zo efficiënt mogelijk te maken.

Onze vergaderruimtes

We bieden vergaderruimtes voor allerlei verschillende zakelijke behoeften. We hebben ruimtes beschikbaar vanaf 2 tot 40 personen. Onze vergaderruimtes zijn volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een beamer, een whiteboard en gratis WiFi. Bij ons parkeer je bovendien altijd gratis.

Vergaderruimtes huren

Onze zalen zijn op bijna iedere groepsgrootte voorbereid en zijn voorzien van de nieuwste apparatuur op het gebied van presentaties. Perfect voor je volgende vergadering.

Functies:

  • Highspeed WIFI
  • Configureer naar wens
  • Whiteboards en flatscreens

Trainingsruimtes huren

Ontdek onze speciaal ontworpen ruimtes die ideaal zijn voor jouw trainingssessies, inclusief catering en volledige ondersteuning op locatie!

Functies:

  • Nespresso-arrangement koffie en diverse smaken thee
  • Catering is beschikbaar
  • Pauzeruimte

Ruimtes voor sollicitatiegesprekken huren

Nodig kandidaten uit voor een interview en voer de gesprekken in onze professionele, inspirerende, ontspannen of discrete ruimtes.

Functies:

  • Boek voor 1 of meer uur
  • Presentatieapparatuur is beschikbaar
  • Privacy gewaarborgd

Grote flexibiliteit

Een ruimte voor iedere behoefte

Kom bij ons langs en kies de perfecte ruimte en locatie voor jouw volgende vergadering uit ons ruime aanbod aan vergaderruimtes. We helpen je graag bij het vinden van de ideale vergaderruimte voor het organiseren van een vergaring, een privéruimte voor sollicitatiegesprekken of een inspirerende ruimte voor een trainingssessie.

Parkeren
Moderne ruimtes voor zowel grote als kleine bijeenkomsten
Parkeren
Vergaderingen, sollicitatiegesprekken, trainingsruimtes en meer
Parkeren
Cateringopties op maat die aan al je wensen voldoen
Parkeren
Centrale locatie met gratis parkeergelegenheid

Wat kun je verwachten?

Alles is inbegrepen

Onze vergaderruimtes zijn volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat je bij aankomst direct productief aan de slag kunt gaan. Ons team zal jouw ruimte voorbereiden, zodat alles soepel zal verlopen.

Parkeren
Pas je vergaderruimte aan naar jouw wens
Parkeren
Flatscreen-tv's, whiteboards en flipcharts
Parkeren
Pauze- en lunchruimte
Parkeren
Highspeed WiFi

Antwoord op je vragen over vergaderruimtes.

Heb je vragen over onze vergaderruimtes? Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden.


Bij ons vind je ruimtes in verschillende formaten. De meeste van onze vergaderruimtes bieden plek voor 2 tot 20 personen, maar als je een grotere groep hebt, kunnen we op jouw verzoek ruimtes samenvoegen tot een capaciteit van maximaal 50 personen.


Bij ons kun je al onze vergaderruimtes per uur boeken en deze zijn uitgerust met faciliteiten die jouw sessie soepel laten verlopen, zoals een whiteboard of flipover. Ons team heet jouw gasten welkom en zorgt ervoor dat je over alle benodigdheden beschikt en jouw ruimte naar wens is opgesteld. Alle ruimtes zijn voorzien van professionele technologie voor vergaderingen, waaronder een snelle internetverbinding en - indien nodig - schermen en projectoren.


Als je een boeking maakt, kun je ervoor kiezen om een thee- en koffiearrangement aan je vergadering toe te voegen. We kunnen ook catering voor je regelen als je ons dit minimaal 24 uur van tevoren laat weten. Daarnaast kunnen we je voorzien van alle gewenste apparatuur voor je presentatie of videoconferentie


Al onze ruimtes kunnen worden aangepast, zodat jij je ruimte kunt afstemmen op jouw zakelijke behoeften. Als je naar iets specifieks op zoek bent, laat het ons dan weten bij jouw boeking of neem van tevoren contact met ons op. We staan graag voor je klaar.


Ja, ons team zal jou en je gasten verwelkomen en je de weg wijzen naar jouw vergaderruimte. We zullen ook jouw ruimte voorbereiden en staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat alles op de dag zelf soepel verloopt.

Je kunt tot 30 minuten voor aanvang van je geboekte vergaderruimte toegang krijgen. Als er geen andere boeking vóór jou is, kun je mogelijk eerder toegang tot je ruimte krijgen. Dit zullen we vooraf in overleg afstemmen.

 

 

Een vergaderruimte huren bij Business Point Dongen? Neem contact op!

Of je nu op zoek bent naar een kleine vergaderruimte voor een zakelijke bijeenkomst of een grote ruimte voor een conferentie, bij BusinessPoint Dongen ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een vergaderruimte te huren die past bij jouw specifieke behoeften.

Vergadering landingspagina

Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer

Je ontvangt zelf ook een kopie van je bericht en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

whatsapp