Feestelijke borrel, zakelijke bijeenkomst, herdenken of koken Aan de Donge?  Klik hier voor meer informatie 

Werk- en vergaderlocatie met horeca

Werken en vergaderen met eten en drinken

Je komt naar BusinessPoint voor een zakelijke bespreking met collega's of relaties. Kom je alleen? Of ben je te gast met voor een vergadering met een grotere groep? Wij bieden je verschillende mogelijkheden om een aangename verblijf te hebben. Kom je werken of vergaderen? Het hoeft je aan niets te ontbreken!

Wil je jouw bijeenkomst uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! In onze vergaderlocatie presenteren wij de lunch en diner zowel in of zaal of in ons sfeervolle Petit Café. Speciale (dieet)wensen)? De professionele chef van onze vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Wij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. De mogelijkheden zijn divers en wij stemmen deze dan ook graag met je af.

Na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje napraten? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Download hier onze brochures 

PDF download1

 Brochure Catering & Events
 Brochure
 Vergaderen & Ontmoeten
 Brochure
 Catering & Events

 

BusinessPoint-Horeca

Bruisend Inspirerend Verrassend
sandwich Horeca - BusinessPoint Dongen
Lunch en diner
feel the vibe
blender Horeca - BusinessPoint Dongen
Koken aan de Donge
Kookworkshop
apple-alt Horeca - BusinessPoint Dongen
Gezond en lekker!
Verse producten
route Horeca - BusinessPoint Dongen
Lunchen op kantoor?
Afhalen of bezorgen mogelijk
campfire Horeca - BusinessPoint Dongen
BBQ, Ofyr, Green Egg
Borrel en BBQ
Neem contact met ons op

Vergaderen & ontmoeten met meer glans!

Bij BusinessPoint in Dongen kun je, tijdens of na de vergadering,verschillende teambuildingsactiviteiten ondernemen. Fiets- en wandeltochten, bierproeverij op locatie, van een lokale brouwer of op locatie BusinessPoint. Ook escaperoom behoort tot de mogelijkheden, in de nabijheid van BusinessPoint of op onze locatie. Wil je een VirtualReality ervaring, eventueel gecombineerd met escaperoom? Ook dat kan!

Op onze locatie zijn fietsen, steps, tandems of solexen te huur. Ook zijn er verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar die jou en jouw groep door de Dongense natuur leiden. Heeft het jullie voorkeur om dit onder begeleiding van een gids te doen? Dat doen we in samenwerking met het regionaal Bureau voor Toerisme, www.rbtdelangstraat.nl.

De borrel aan het einde van de dag kan gecombineerd worden met een BBQ, ofwel een “OFYR belevings-BBQ”. Wil je nog magischer? Nodig onze tafelillusionist uit en je geniet van een “Close-up Magic BBQ”. Kortom, veel te bieden! Neem daarom contact op voor de mogelijkheden.

Vergaderen & catering

Is de vergadering op jouw bedrijf gepland? Dan kunnen wij de lunch verzorgen. Wij zijn open voor bezorging in Dongen, Rijen en Oosterhout. Afhalen op onze locatie is ook mogelijk.

BusinessPoint biedt een gezonde lunch met verse streekgebonden producten. De lunch bestaat uit  een gevarieerd aanbod van luxe belegde broodjes. Onze vers afgebakken broodvariaties zijn belegd met vlees, vis en vega, voorzien van salades en dressings.

Allergieën? Laat het ons weten, wij zorgen voor de juiste ingrediënten.

Ga naar het bestelformulier

Ontmoeten en er ook even tussenuit?

Ontmoet je elkaar in het BusinessPoint dan bieden wij jou ook de ecologische verbindingszone in “onze achtertuin”. Deze Dongense parel heeft een lengte van 6 kilometer en loopt van ’s-Gravenmoer, langs prachtige natuur, naar de andere kant van Dongen. Bijzonder is het dat langs de ecologische verbindingszone wandel- en fietspaden zijn aangelegd. De fietspaden sluiten prachtig aan op het fietsnetwerk in de omgeving. Deze mooie en inspirerende omgeving is een aanrader voor teamdagen met een aansprekende activiteit. 

Lunch of diner? Vitaal, vers en verrassend lekker!

Zojuist een frisse neus gehaald? Schuif na terugkomst van een wandeling eens aan in ons Petit Café en geniet van een uitgebalanceerde en vitale lunch die bijdraagt aan je energieniveau. Steeds meer mensen zijn hier bewust mee bezig. Hun eetpatroon moet passen binnen hun leefstijl, waarin zij zich de hele dag fit en vitaal willen voelen. Maar eten moet ook lekker zijn, door het gebruik vn verse producten en het creëren van verrassende smaakcombinaties. Beleving dus. Precies zoals onze chef daar ook over denkt! En die topprestatie levert hij maar al te graag voor jou en jouw gasten! Geniet van ons aanbod en ervaar het Petit Café.

Wat zeggen onze klanten?

  • "Tijdens het reserveringsproces, in mijn geval via Whatsapp, een zeer vriendelijk en laagdrempelig contact met de eigenaar Sjors. Duidelijke informatie ontvangen over alle mogelijkheden. Zeer welkom ontvangen op de dag zelf met heldere uitleg over de flex- werkplek en eet-drink mogelijkheden. De werkplek zelf voldeed aan alle wensen en het horecagedeelte gaf mij een huiselijk gevoel. Ik heb deze dag prima en efficiënt kunnen werken. Hgr. Rosa"
  • "Van een heerlijke Nieuwjaars lunch genoten met ons team. Super goed verzorgd met oprechte aandacht en veel liefde in het eten. Een echte aanrader!"
  • "Goede service en lekker eten. Er hangt een prettige (werk)sfeer en er wordt bij het eten goed rekening gehouden met intoleranties."
  • "In de vakantietijd thuiswerken, ik vind het een opgave met tieners die thuis rondhangen. Daarom boekte ik afgelopen week een flexdag bij Business Point. Ik werd heel hartelijk ontvangen. Heb die dag heerlijk gewerkt, zonder afleiding. En met heel goede koffie! Ik ga hier zeker nog eens gebruik van maken!"
  • "Een prima locatie om te werken, als je zoals ik, pubers hebt afgezet bij de Efteling. Het is ca 13 minuten rijden om er te komen. Mooie, schone en rustige flex-plekken, met goede lunch voorziening. Je kan koffie en thee pakken en er is een goede internet verbinding."

Waarom BusinessPoint Dongen?

map-marked-alt Horeca - BusinessPoint Dongen
Centraal gelegen
walking Horeca - BusinessPoint Dongen
Wandelgebied in "onze achtertuin"
parking Horeca - BusinessPoint Dongen
Gratis parkeren
utensils Horeca - BusinessPoint Dongen
Lunch & diner
leaf Horeca - BusinessPoint Dongen
Duurzame locatie

Combineer jouw werkdag met een healthy lunch!

Neem contact met ons op

whatsapp