Welkom bij Aan de Donge!

In het buitengebied van Dongen, tegen de grens van Oosterhout, is Aan de Donge gelegen. Zoals de naam aangeeft, aan de rivier de Donge, nabij de Watertoren en met de ecologische verbindingszone 'in de achtertuin’. Wij bieden ontmoetingen zoals een feestelijke borrel, verjaardag of jubileum. Ook na een uitvaart of dienst verzorgen wij een herdenkingsbijeenkomst. Voor zakelijke bijeenkomsten is Aan de Donge uitermate geschikt voor vergaderen, trainen, inspiratiesessies en borrels. Wij beschikken tevens over een professionele kookstudio waar kookworkshops plaatsvinden.

Voor welke bijeenkomst of ontmoeting dan ook, uw komst naar Aan de Donge zal in bijzondere sferen plaatsvinden. Onze locatie bestaat sinds 2001 en is in 2020 omgetoverd tot een sfeervolle plek om in een informele sfeer te kunnen verblijven.

Indien u belangstelling heeft voor een bezichtiging bent u van harte welkom. Wij vertellen u graag over het aanbod van mogelijkheden en laten u de locatie zien.

Bekijk de mogelijkheden

vergaderen-borrelplank Ontmoeten aan de Donge - BusinessPoint Dongen

Borrel

Feestelijke borrel - jubileum - verjaardag - huwelijksdag - pensioen

Binnenkort iets te vieren? Verjaardag, jubileum, afscheid van het werk, 25 of 50 jaar getrouwd? Organiseer een feestelijke bijeenkomst bij Aan de Donge. Wij denken graag met u mee!

Een gezelschap met familie, vrienden, buren of collega’s? Wij creëren het resultaat wat u verwacht. Om dat te kunnen doen willen we écht weten wat u wenst, wat u verwacht en hoe uw bijeenkomst zou moeten worden. Dat is waar onze ontmoeting met u over gaat! Koffie of thee staat natuurlijk voor u klaar. Begint het al te borrelen?

Neem contact op  Brochure binnenkort beschikbaar

LR_Daily_On_Point_12 Ontmoeten aan de Donge - BusinessPoint Dongen

Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen, trainen, inspiratiesessies, borrel

Wilt u een zakelijke bijeenkomst plannen? Onze vergader- en trainingslocatie biedt meerdere professionele vergaderzalen welke zijn voorzien van alle professionele faciliteiten zoals snel WIFI en vast internet voor de spreker, flatscreen, videoconference kit en minibar in de zaal. De gecombineerde ruimtes zijn geschikt voor groepen tot ca 70 personen. Voor de gasten presenteren wij Nespreso-koffie en diverse smaken luxe thee. Het Petit Café is voor u beschikbaar als subruimte en is uitermate geschikt voor grotere zakelijke bijeenkomsten, presentaties, buffet of borrel.

Via BusinessPoint bieden wij de kleinere coachingsruimte en een spreekkamer tot 4-6 personen. Deze ruimtes zijn perfect voor een korte vergadering, meeting, training of brainstormsessie.

Wij beschikken over een professionele keuken met een eigen chef. Uw wensen op culinair gebied bespreken we graag. Lunch, diner, buffet of aangeklede borrel. De mogelijkheden zijn divers!

Neem contact op  Download brochure 

LR_Daily_On_Point_17 Ontmoeten aan de Donge - BusinessPoint Dongen

Herdenken/Condoleance

Koffietafel, lunch, diner, borrel

Aan de Donge is gelegen aan de rivier de Donge, nabij de Watertoren met de ecologische verbindingszone 'in de achtertuin’. De stijlvolle inrichting biedt een fijne en warme plek om samen mooie herinneringen op te halen na het afscheid in de kerk, crematorium of op de begraafplaats. Uw bijeenkomst kan zowel in een aangeklede privé-zaal plaatsvinden als in het aangrenzende Petit Café. Ook een combinatie is mogelijk.

De locatie Aan de Donge biedt ruimte voor persoonlijke ontmoetingen zoals een herdenking, receptie of borrel rondom een overlijden. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van deze bijeenkomst. Dit geeft u de mogelijkheid om de herdenking vorm te geven op een manier zoals u het graag wilt. Onze capaciteit, inclusief zaal en Petit Café, is tot circa 100 gasten. 

Standaard bijeenkomsten kennen we bij Aan de Donge niet. Elke bijeenkomst krijgt persoonlijke aandacht en daarmee de juiste beleving. Zo bieden wij uitgebreide culinaire mogelijkheden vanuit onze eigen keuken. Van een kop koffie of thee met iets lekkers tot een vers bereide soep met warm worstenbrood en belegde broodjes. De mogelijkheden zijn divers om goed aan te kunnen sluiten bij uw wensen en verwachtingen.

Onze locatie staat bekend om het op professionele wijze verzorgen van bijeenkomsten én het ontzorgen van onze gasten. Daarvoor zetten wij onze kennis en expertise maximaal in. U bent onze gast en dat is wat u ervaart.

Neem contact op  Download brochure

LR_Daily_On_Point_03 Ontmoeten aan de Donge - BusinessPoint Dongen

Proeverij & Kookstudio

Diverse culinaire kookworkshops

Kom Koken Aan de Donge met familie, vrienden of collega’s! Of heeft het jullie voorkeur om verrast te worden door de creativiteit en magie van een professionele patissier.

Onder begeleiding van een professionele chef maken jullie een heerlijk menu om het daarna samen gezellig aan tafel op te eten. Als vanzelfsprekend variëren onze menu’s met de seizoenen mee. In overleg met onze chef behoort een menu op maat ook tot de mogelijkheden.  

Zoeken jullie een unieke locatie om een avond gezellig samen te koken en te eten? Of hebben jullie een vaste kookclub en zoek je een gezellige locatie om regelmatig te koken? Neem aub contact op om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Iedere kookclub kan eigen wensen hebben en daar passen wij waar mogelijk op aan.

In de basis gaan wij uit van een 4-gangen-menu, huiswijnen, frisdranken, bier en koffie/thee. Op verzoek is een extra gang of wijnarrangement mogelijk.

Een verrassingsmiddag of avond met onze Patissier? Stuur een email voor meer informatie, kosten of planning. Wij staan je graag te woord.

Neem aub contact op. De mogelijkheden zijn divers.

Neem contact op

Gasten vertellen...

"Op de website van BusinessPoint staat dat de locatie bruisend, inspirerend en verrassend is. Dit is niets te veel gezegd. Onlangs de locatie bezocht voor een training. Het is een mooie locatie met een zakelijke uitstraling, laagdrempelige sfeer en een huiselijke touch. Een mooie combinatie van werken/vergaderen en ontspanning tijdens koffie, lunch en diner momenten."
Hetty  Waterreus, 11-5-23

"Mooie locatie met gemoedelijke, inspirerende en productieve sfeer!"
Theo van den Dungen, 11-5-23

"Van een heerlijke Nieuwjaarslunch genoten met ons team. Super goed verzorgd met oprechte aandacht en veel liefde in het eten. Een echte aanrader!"
Roger Schols, 09-01-23

"Goede service en lekker eten. Er hangt een prettige (werk)sfeer en er wordt bij het eten goed rekening gehouden met intoleranties."
Julia Verhouden, 09-01-23

"Nog bedankt voor de goede zorgen. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over de hapjes, locatie en gezelligheid. Ook ik was aangenaam verrast, lekkere hapjes, sfeervolle bar, één en al gezelligheid: TOP. We weten waar we de volgende keer terecht kunnen."
Paul van Hulten, 12-01-23

Neem contact met ons op

Contactformulier Aan de Donge

Ongeldige invoer
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je bedrijfsnaam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je telefoonnummer niet (juist) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Contactgegevens

Aan de Donge
Lage Ham 190
5102 AE Dongen
Telefoon: 0162 - 24 00 22
E-mail: contact@ontmoetenaandedonge.nl

Kamer van Koophandel: 80284892
BTW nummer: NL 8616.16.935.B01

Parkeren

Bezoekt u Aan de Donge dan parkeert u op onze eigen parkeerplaatsen aan de voor- en zijkant van het pand. Ook kunt u parkeren aan de openbare weg (Lage Ham). Wij adviseren u aan de straatzijde van onze locatie te parkeren. Parkeren is gratis.

Op onze locatie in Dongen bieden wij ook de formule BusinessPoint met het aanbod van kantoorruimte, flexwerkplekken, coachingruimte en vergaderen.

 Aan de Donge is een activiteit van BusinessPoint Beheer & Exploitatie BV. De Privacyverklaring, CookieverklaringDisclaimer en Algemene Voorwaarden gepubliceerd op de website zijn ook van toepassing op Aan de Donge.